Selfie FATAL! Un băiat de 12 ani a murit după ce s-a electrocutat în timp ce îşi făcea o poză pe tren

Copilul care a ajuns sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău cu arsuri pe aproape 70 la sută din suprafaţa corpului după ce s-ar fi urcat pe un tren în Gara Buzău şi s-ar fi electrocutat la atingerea liniei de contact a murit duminică la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, informează Digi24.ro.

Copilul a fost găsit sâmbătă căzut între liniile de cale ferată cu vegetaţia din jurul său şi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Buzău.

Conform medicului şef al Unităţii de Primiri Urgenţe Buzău, Adrian Zoican, copilul de 12 ani avea grsuri de gradele 2 şi 3 pe 67-70 la sută din suprafaţa corpului, provocate cel mai probabil de un arc electric.

Băiatul venise la Buzău, alături de o rudă şi de fratele său pentru a merge în tradiţionalul târg Drăgaica.

Ulterior, au mers să se joace în zona unor vagoane abandonate din Gara Buzău. Băieţelul s-a urcat pe unul dintre vagoane şi ar fi început să alerge.

La un moment dat, spun martorii, copilul ar fi vrut să îşi facă un selfie, moment în care s-a produs un puternic arc electric care l-a aruncat la pământ.

Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Buzău, ulterior el fiind transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu