Selecţionerul Suediei, Erik Hamren a anunţat lotul pentru Campionatul European din Franţa

Embed:

Selecţionerul Suediei, Erik Hamren a anunţat lotul pentru Campionatul European din Franţa. Din lista de 23 de fotbalişti nu lipseşte superstarul Zlatan Ibrahimovic.

În lot se regăsesc şi cinci foşti jucători ai naţionalei de tineret a Suediei, care anul trecut a câştigat titlul european. Nordicii vor juca la Euro-2016 într-o grupă cu Belgia, Italia şi Irlanda.

"Trebuie să fim o echipă unită. Mai avem nevoie ca jucătorul nostru de talie mondială, Zlatan Ibrahimovic să fie în cea mai bună formă. Obiectivul este să fim sută la sută pregătiți pentru cele trei meciuri din faza grupelor", a spus selecţionerul Suediei, Erik Hamren.

Antrenorul selecţionatei Ucrainei, Mihailo Fomenko încă nu a anunţat lotul pentru Europeanul din Franța. Acesta a declarat că obiectivul echipei sale este calificarea în sferturi.

Ucraina va participa pentru a doua oară la competiţia continentală.

"Nu vom face pronosticuri. Avem obiectivul stabilit de conducerea federaţiei - calificarea în sferturi. Ne vom strădui să-l îndeplinim", a spus selecţionerul Ucrainei, Mihailo Fomenko. 

Ucraina va debuta la Euro-2016 în meciul cu campioana mondială Germania. Partida este programată pe 12 iunie la Lille.

Pentru turneul final din Franţa a început pregătirile și debutanta Albania.

Principala vedetă din lotul acestei selecţionate este Lorik Cana. Jucătorul, în vârstă de 32 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la mai multe cluburi de top, printre care Paris Saint-Germain, Marseille, Lazio sau Galatasaray.

În prezent, Cana este legitimat la gruparea franceză, Nantes.

Albania va juca la Euro-2016 într-o grupă la cu România, Elveţia şi Franţa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu