Selecţionerul naţionalei de fotbal Igor Dobrovolski a anunţat lotul lărgit pentru partidele cu Serbia şi Ţara Galilor

Embed:

Selecţionerul naţionalei de fotbal Igor Dobrovolski a anunţat lotul lărgit pentru partidele cu Serbia şi Ţara Galilor din preliminariile Campionaului Mondial din 2018. În listă au fost incluşi 28 de jucători, iar în lotul final vor rămâne doar 20 dintre ei.

Principala surpriză oferită de Dobrovolski este convocarea în premieră a mijlocaşului Ion Drăgan, în vârstă de 21 de ani, de la Speranţa Nisporeni. Pregătirea lotului pentru cele două meciuri va începe pe 25-26 august.

"Am avut intenţia să-l convoc şi mai devreme. Pur şi simplu l-am lăsat să joace pentru echipa de tineret. Băiatul depune efort. De ce nu l-aş convoca? Orice jucător are şansa lui", a spus Igor Dobrovolski.

La echipa naţională au revenit şi doi fotbalişti importanţi în angrenajul lui Dobrovolschi. Alexandru Gaţcan şi-a ispăşit suspendarea, iar Artur Ioniţă s-a refăcut complet după o accidentare.

"Suntem mulţumiţi atunci când nu avem jucători accidentaţi. Nu contează care ar fi ei. Nu avem fotbalişti titulari de drept sau rezerve. Există doar jucători ai echipei naţionale", a spus Igor Dobrovolski.

În primul din cele două meciuri, pe 2 septembrie, "tricolorii" vor fi găzduiţi de echipa Serbiei, la Belgrad, pe Stadionul "Rajko Mitić", supranumit şi "MaracanA". Peste 3 zile, pe 5 septembrie, ei vor primi - pe stadionul "Zimbru" din Chişinău - replica reprezentativei Ţării Galilor.

După 6 etape disputate echipa noastră naţională se află pe ultimul loc în grupa D, cu două puncte la activ.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu