Selecţionerul naţionalei de fotbal a Braziliei a anunţat lotul de 23 de fotbalişti cu care va aborda Copa America-2019

Embed:

Tite, selecţionerul naţionalei de fotbal a Braziliei, a anunţat lotul de 23 de fotbalişti cu care va aborda Copa America-2019, turneu pe care Țara Cafelei în va și organiza. Printre cei 23 de fotbaliști selecționați sunt mai multe nume-surprize.

Tehnicianul brazilian va miza la această competiţie pe fotbalişti tineri precum Arthur Melo, Lucas Paqueta, David Neres sau Richarlison.

Printre marii absenţi se numără Marcelo, Lucas Moura sau Douglas Costa. Chiar dacă s-a confruntat cu mai multe accidentări în acest sezon, Tite l-a convocat pe starul lui Paris Saint Germain, Neymar Junior.

"Am vorbit cu Neymar-Jr. până să iau decizia de a-l convoca. Îmi plac oamenii care vorbesc despre problemele lor faţă în faţă, nu la telefon. El va juca la Copa America", a menţionat selecţionerul Braziliei.

Înainte de a debuta la competiția continentală, selecao va disputa două partide amicale; întâi cu echipa Qatarului şi apoi cu naționala statului Honduras. Brazilia va deschide și competiţia pe 15 iunie, atunci când va întâlni reprezentativa Boliviei.

Naționala statului Chile este deținătoarea titlului continental sud-american, ediția centenară a competiției fiind organizată de altfel, în Sattele Unite ale Americii.

Naționala Braziliei a cucerit ultima oară trofeul în anul 2007.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu