Selecţionerul Braziliei îl critică pe Messi pentru acuzaţiile lui de corupţie

Tite, selecţionerul Braziliei, l-a acuzat pe Lionel Messi de lipsă de respect, după ce starul argentinian a făcut anumite acuzaţii despre corupţia de la ediţia 2019 a Copei America, câştigată de ţara gazdă, scrie agerpres.ro.

''El ar fi trebuit să aibă mai mult respect şi ar trebui să accepte înfrângerea'', a declarat Tite după ce Brazilia a învins Peru cu 3-1 în finala Copei America de la Rio de Janeiro. Selecţionerul brazilian a adăugat că Messi ar trebui ''să-şi aleagă mai atent'' cuvintele.

Messi a fost eliminat, doar pentru a doua oară în cariera sa, la meciul de sâmbătă cu Chile, din finala mică a competiţiei. El a primit cartonaşul roşu în minutul 37, dar Argentina s-a impus totuşi cu 2-1.

Starul argentinian era deja pornit împotriva arbitrilor încă de la eşecul cu Brazilia din semifinalele Copei America.

După ce a boicotat ceremonia de premiere de sâmbătă, Messi a declarat că ''nu ar fi trebuit să luăm parte la această corupţie. Ne-a ajuns''.

Jucătorul Barcelonei s-a plâns de lipsa de respect cu care s-a confruntat la Copa America şi că ''arbitrii şi corupţia'' au împiedicat fanii să se bucure de fotbal.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu