Selecţionata Moldova U-21 a suferit înfrângere categorică în faţa Croaţiei

Embed:

Naţionala de tineret a Republicii Moldova a suferit o înfrângere categorică în partida cu reprezentativa similară a Croaţiei în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2019.

Tinerii "tricolori" au fost învinşi aseară pe stadionul Zimbru din capitală cu scorul net de 0-3.

Oaspeții au deschis scorul deja în minutul 4 prin Ante Ciorici, care a fructificat o pasă filtrantă de la Alen Halilovic, fost component al cluburilor FC Barcelona şi Hamburger ȘportVerain.

Croaţii şi-au dublat avantajul la finalul primei reprize prin golul înscris de atacantul formaţiei germane Stuttgart, Josip Brekalo.

Acelaşi Brekalo a stabilit rezultatul final în minutul 61 după o pasă fenomenală a căpitanului Alen Halilovic.

Tinerii noștri "tricolori" au ratat câteva ocazii de a înscrie prin Alexandru Boiciuc şi Andrei Macriţchi însă fără succes.

"Au fost nişte faze în care ne-au făcut şah-mat. Le-am făcut cadouri nişte goluri în urma unor greşeli personale pe care încercăm să le remediem. Căutăm soluţii şi sperăm să le găsim cât mai repede pentru că nu facem nuntă după victorie şi înmormântare după înfrângere", a declarat selecţionerul Moldova U-21, Dănuţ Oprea. 

"Vreau să felicit echipa Moldovei pentru o prestaţie frumoasă. A jucat foarte agresiv, însă echipa mea a fost mai bună astăzi", a spus selecţionerul Croaţia U-21, Nenad Gracan.

"Naţionala" noastră de tineret a suferit prima înfrângere în această campanie preliminară. Ea va juca următorul meci contra Greciei.

Partida este programată pentru 4 septembrie la Atena.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu