Selecţionata Diviziei Metropolitane a câştigat All Star Game din NHL

Embed:

Selecţionata Diviziei Metropolitane a câştigat All Star Game-ul ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă. Cu această ocazie echipa a luat şi premiul în valoare de un milion de dolari.

Conduşi de pe bancă de fostul jucător legendar Wayne Gretzky, hocheiştii Diviziei Metropolitane i-au învins pe cei ai Diviziei Atlantice în semifinale cu 10-6, iar în ultimul act au trecut cu 4-3 de reprezentanţii Diviziei Pacifice.

Wayne Simmonds de la Philadelphia Flyers, debutant în All Star Game, a marcat golul decisiv la doar 5 secunde după ce echipa sa egalase. El a fost declarat cel mai bun jucător al partidei şi a fost premiat cu un automobil.

Pentru al doilea an la rând, meciul vedetelor s-a disputat sub forma unui turneu la care au participat patru selecționate, reprezentând cele patru divizii din componența NHL. În Divizia Metropolitan evoluează Pittsburgh Penguins, Philadelphia Flyers, Washington Capitals, Columbus Blue Jackets, Carolina Hurricanes, New Jersey Devils şi cele două cluburi din New York, Rangers şi Islanders.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu