Selecţionata de tenis a Moldovei a învins naţionala din Mozambique

Embed:

Naţionala feminină a Republicii Moldova a început cu dreptul evoluţia în grupa a treia a Zonei Euro-Africane a Cupei Federației Internaționale de Tenis.

Jucătoarele noastre au obţinut victoria în confruntarea cu reprezentativa Mozambicului, reuşind să câştige toate cele 3 partide. În proba de simplu Vitalia Stamat a învins-o cu 6-0, 6-2 pe Claudia Sumaia, iar Daniela Ciobanu a dispus de Marieta Nhamitambo cu 6-2, 6-1.

În partida de dublu, perechea Alexandra Perper / Gabriela Porubin s-a impus cu 6-1, 6-0 în fața celor două jucătoare mozambicane reunite în cuplu.

"Am avut emoţii pentru că jucam acasă. Partidele sunt urmărite de rude şi prieteni, însă am făcut faţă. Norocul este de partea noastră. Avem o echipă bună, toate jucătoarele sunt bine pregătite.", a comunicat tenismena naţionalei Moldovei,  Vitalia Stamat.

"Clar lucru că vroiam ceva mai intensiv, dar ca meci de încălzire este OK. Deja trebuie să ne pregătim pentru următoarele meciuri şi ne bucurăm foarte tare că am terminat repede.", a declarat tenismena naţionalei Moldovei, Daniela Ciobanu.

"Cred că jocul adversarelor noastre este unul consistent şi nu este uşor să câştigăm puncte. Din această cauză ne-a și fost greu.", a afirmat tenismena naţionalei din Mozambique, Marieta Nhamitambo.

În grupa din care face parte echipa noastră mai sunt cele ale Marocului şi Algeriei. Meciurile se desfăşoară la Şcoala Sportivă Republicană de Tenis.

Din cele 15 echipe prezente în turneu doar două vor promova în cea de-a doua grupă valorică a zonei Euro-Africane a Cupei Federației Internaționale.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu