Selecţionata de fotbal a Moldovei a ajuns la Dublin. "Tricolorii" sunt optimişti înaintea meciului cu Irlanda

Embed:
Selecţionata de fotbal a Republicii Moldova a ajuns aseară la Dublin pentru meciul de vineri cu naţionala Irlandei din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Din lotul "tricolor" nu lipsesc cei mai importanţi jucători . Liderii naţionalei printre care Artur Ioniţă, Alexandru Gaţcan şi Alexandru Epureanu sunt optimişti înaintea partidei de mâine.

"Principalul este să arătăm aceeaşi dăruire ca şi în meciul cu Ţara Galilor. Doar în acest caz putem spera la un rezultat bun", a declarat Alexandru Epureanu, căpitanul selecţionatei de fotbbal din Moldova.

"Trebuie să facem concluzii din meciurile precedente, să facem un meci bun. Toţi aşteaptă un rezultat pozitiv, iar noi vom face tot posibilul să-l obţinem", a spus  Alexandru Dedov, fundaş Moldova.

Moldova se află pe ultimul loc în grupa D, cu doar două puncte acumulate şi patru goluri marcate în opt meciuri.

În 2017, "tricolorii" au jucat 8 partide, jumătate dintre ele fiind oficiale. Radu Gânsari a înscris de trei ori în acest an pentru selecţionata nostră. Atacantul susţine că obiectivul principal în confruntările cu Irlanda şi Austria este de a evita o ruşine.

"Nu ştiu dacă este atât de important evitarea ultimului loc sau să fii pe al treilea sau pe al patrulea. Este important să treci de calificări. Sigur. Este o pată dacă am rămâne pe ultimul loc", a declarat Radu Gânsari, atacant Moldova.

Partida dintre Irlanda şi Moldova se va disputa mâine la Dublin pe stadionul AVIVA cu începere de la ora 21 şi 45 de minute. Acum un an "tricolorii" au fost învinşi cu 3-1 de britanici, la Chişinău.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu