Sejururile la munţii din România au devenit mai accesibile pentru turiştii moldoveni

Embed:

Odihna la munte sau în stațiunile balneare din România va fi mai ieftină pentru moldoveni la finele acestei toamne. Agențiile de turism de peste Prut au pregătit oferte promoţionale pentru cetăţenii moldoveni cu venituri reduse.

Oferta este valabilă pentru perioada 2 noiembrie - 19 decembrie 2014. Prețul odihnei la munte, care include cinci nopți de cazare, fără micul dejun, variază între 676 de lei moldoveneşti și 1 545 de lei pentru o zi.

Un sejur de şase nopți la un hotel de la o stațiune balneară, care include micul dejun și două proceduri în fiecare zi, costă între 330 și 360 de lei pentru o zi. Taxa pentru cazarea la o demipensiune variază între 470 de lei și 540 de lei pentru o zi.

În cazul unui sejur de 10 zile la o pensiune, care include cel puțin şapte zile de tratament, preţul începe de la 710 lei şi ajunge la 830 de lei pentru o zi.

Moldovenii care vor dori să aibă parte şi de o masă festivă, acces la piscină și saună sau proceduri de tip wellness, vor trebui să plătească între 1 875 și 1 950 de lei pentru o persoană, pentru un sejur de patru zile.

Oferta este valabilă până în data de 15 decembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu