Șeful Spitalului Municipal Nr. 1, Iurie Dondiuc, ŞI-A DAT DEMISIA

Embed:

Șeful Spitalului Municipal Nr. 1, Iurie Dondiuc, și-a dat demisia. Informația a fost confirmată cu puţin timp în urmă de primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, care a semnat deja cererea de eliberare din funcţie. Edilul a spus că, în ultima perioadă, spitalul avea un management defectuos. 

Recent, atât Primăria Capitalei, cât şi ministerul Sănătăţii, au pornit o anchetă pentru a verifica mai multe posibile încălcări la spital. Investigaţiile au pornit după ce un grup de angajaţi au depus o cerere colectivă la Primărie, acuzând abuzuri din partea conducerii, care a decis să comaseze două secţii. Concomitent, angajaţii instituţiei medicale s-au adresat şi în instanţă.

Iurie Dondiuc nu ne-a răspuns, deocamdată, la telefon.

Anterior, el a declarat pentru Publika TV că demersul medicilor nu exprimă atitudinea întregului colectiv, iar învinuirile nu au niciun temei.

Amintim că în luna martie, primarul de atunci al Capitalei, Silvia Radu, l-a demis pe Dondiuc, după ce l-a prins chefuind în birou în timpul programului. Ulterior, el a fost restabilit în funcţie printr-o decizie a instanţei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu