Șeful Poliției de Frontieră de Ziua Internaţională a Familiei: Să manifestăm răspundere şi solidaritate în apărarea copiilor şi a părinţilor

Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită, anual, la 15 mai şi reflectă importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. În acest context, şeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, a venit cu un mesaj de felicitare, dorindu-le tuturor sănătate, realizări frumoase şi iubire reciprocă.

"Suntem o entitate cu oameni frumoși, puternici, înțelepți, mărinimoși, responsabili și uniți sub cupola numită - FAMILIA Poliției de Frontieră. Nu am reuși în activitatea noastră fără a avea înțelegere și susținere din partea celor dragi, de acasă, care ne așteaptă ori de câte ori mergem în misiune la frontieră. 

Liniștea căminului are cea mai energică, pozitivă și influentă atitudine motivațională ce garantează la nivel înalt realizarea tuturor atribuțiilor. Tot de ea depinde încrederea și curajul pentru a face lucruri minunate și remarcabile în educarea noii generații.

Doresc familiilor polițiștilor de frontieră mult bine, sănătate, realizări frumoase, iubire reciprocă, armonie și pace. Să manifestăm răspundere şi solidaritate în apărarea familiei, copiilor şi părinţilor noştri", a menţionat Fredolin Lecari.

PUBLIKA.MD menţionează că, Ziua internaţională a Familiei a fost instituită de Adunarea Generală a ONU la 20 septembrie 1993, în baza Rezoluţiei 47/237, reprezentând o oportunitate pentru a creşte gradul de conştientizare a problemelor de familie şi a proceselor sociale, economice şi demografice care afectează familiile. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu