Şeful Delegaţiei UE în Moldova Peter Michalko şi ambasadorul SUA Derek Hogan au fost în vizită la Procuratura Generală

Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, a avut o întrevedere, miercuri, cu Procurorul General, Alexandru Stoianoglo. Conducerea Procuraturii Generale susține că a fost o vizită „de curtoazie”, anunțată din timp, scrie anticoruptie.md 

Purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale Emil Gaitur a declarat pentru Anticorupție.md că discuțiile s-au axat pe domeniile de competență ale instituției gazdă și ajutorul acordat de Delegația UE la Chișinău. În context, Excelența sa, Peter Michalko, a declarat că ține la justiție ca la o valoare care stă la fundamentul societății și la baza parteneriatului cu Republica Moldova. Procurorul General Stoianoglo, la rândul său, i-a mulțumit reprezentantului Uniunii Europene pentru susținerea acordată și a exprimat deschiderea pentru discutarea întrebărilor de interes, inclusiv cele apărute în spațiul public. 

După șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan, joi a avut o întrevedere cu procurorul general, Alexandru Stoianoglo. Serviciul de presă al Procuraturii Generale a declarat pentru anticorupţie.md că și în acest caz este vorba despre o vizită „de curtoazie”. 

Procuratura Generală a fost vizitată şi de ambasadorul Marii Britanii la Chișinău, care și-a exprimat susținerea pentru investigarea cazurilor de rezonanță. 

loading...

Lasă un comentariu