Şeful adjunct al Poliției Capitalei Silviu Muşuc a demisionat. Acesta ar fi fost IMPUS să plece de către Andrei Năstase

Embed:

Silviu Mușuc, șeful adjunct al Poliției Capitalei, şi-a depus astăzi cererea de demisie. Informaţia a fost confirmată de către şeful interimar al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Balan. Contactat telefonic, Muşuc nu a confirmat, dar nici nu ne-a infirmat informaţiile, totuşi el a spus că va veni cu mai multe detalii în cadrul unei conferinţe de presă.

Totodată, deschide.md scrie că Silviu Mușuc a fost chemat ieri la MAI, iar în urma unei discuții cu factorii de decizie din cadrul instituției, a fost impus să-și depună raportul de demisie. Potrivit sursei, tot ieri a fost emis un ordin din numele ministrului MAI, Andrei Năstase, cu privire la eliberarea din funcție a lui Mușuc din inițiativă proprie, fără a-l informa despre acest fapt pe cumătrul său Gheorghe Balan, șeful interimar al IGP.

Siviu Mușuc a ajuns șef-adjunct al Poliției Capitalei în 2009, după ce anterior a fost șef al fostei Direcții municipale Situații Excepționale. Anterior, a activat şi în cadrul poliției municipale ca inspector de sector, comisar adjunct pe ordine publică în sectorul Râșcani și șef al Direcţiei profilaxie a MAI. 

Lasă un comentariu