Şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, pleacă din poliţie în politică: Voi fi în continuare alături de voi, cetățenii Republicii Moldova

Embed:

Gheorghe Cavcaliuc îşi propune implicarea în politică și crearea unei noi formațiuni politice. Despre aceasta a anunţat şeful adjunct al IGP într-o postare pe pagina sa de Facebook, unde a precizat că va pleca din funcţia pe care o deţine acum, începând cu data de 17 iunie 2019.

"Personal, consider că a venit timpul pentru o nouă filă și în cariera mea profesională. După demisia mea voi fi în continuare alături de voi, cetățenii Republicii Moldova, dar într-o altă calitate.

Consider că, experiența bogată pe care am acumulat-o de-a lungul carierei mele în diferite funcții, inclusiv manageriale, îmi va permite formarea unei echipe puternice de profesioniști și patrioți ai acestei țări, care va contribui la consolidarea statului de drept și bunăstării cetățeanului.

Îmi propun implicarea în politică și crearea unei noi formațiuni politice, care va evoluționa spre bine Republica Moldova pentru urmașii urmașilor noștri", a menţionat Gheorghe Cavcaliuc.

Totodată, şeful adjunct al IGP a declarat că "Poliția a fost, este și va fi un pilon al statalității și garant al siguranței și ordinii publice. În activitatea noastră trebuie să ne bazăm pe lege, devotament, curaj și onestitate".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu