Sediul unui departament al Apă-Canal Chişinău A FOST SPART. Hoţii au scotocit prin birouri şi seifuri

Embed:
Sediul unui departament al întreprinderii "Apă-Canal Chişinău" de pe strada Varniţa a fost spart. Tentativa de furt a avut loc dimineaţă, în jurul ore 06:00. Potrivit directorului furnizorului de apă, Veronica Herţa, camerele de supraveghere au surprins momentul când doi indivizi au pătruns pe teritoriul intituţiei, au spart geamul şi au rupt zăvorul de la uşa din spate. Ulterior, suspecţii au scotocit prin birouri şi seifuri.

"Sunt bărbaţi cu siguranţă, probabil sunt de vârstă medie până la 40 de ani. Nu au fost luate careva obiecte de valoare, nu au fost luate calculatoare. Care este intenţia finală, nu se cunoaşte", a menţionat Veronica Herţa.

Un angajat care a ajuns la serviciu spune că toate lucrurile sunt la locul lor, doar că dezordinea-i mare.

"Când am urcat la etajul doi, am văzut că uşa este spartă, lacătul era smuls, safeul era deschis şi toate actele erau împrăştiate. Nu înţeleg care a fost scopul", a explicat Petru Aftimiciuc, şef-interimar sectorul auto, Departamentul mentenanţă.

Paznicii le-au spus poliţiştilor că nu au văzut şi nu au auzit nimic suspect.

"Din cele comunicate de personal, bunuri nu au fost sustrase. Ofiţerii de urmărire penală şi de investigaţie urmează să ridice imaginile de pe camerele video care sunt prin preajmă pentru stabilirea persoanelor care au pătruns în sediu", a declarat Natalia Stati, ofiţer de presă Poliţia Capitalei.

Poliţia a pornit o anchetă. Dacă vor fi găsiţi, făptaşii riscă dosar penal sau contravenţional.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu