Sediul PCCOCS şi un magazin "Franzeluţa", vandalizate (FOTO/VIDEO)

 

Bărbatul care a vandalizat sediul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, dar şi al unui magazin din apropierea clădirii Ministerului Afacerilor Interne, spune că a recurs la acest gest pentru că a vrut să se răzbune pe instituţiile statului pentru o decizie a instanţei. Incidentul a avut loc aseară, între orele 20:00 şi 22:00, în centrul Capitalei.

Potrivit poliţiei, iniţial, bărbatul a aruncat cu o piatră şi a spart geamul uşii PCCOCS. El a fost observat de carabinieri, care l-au predat oamenilor legii. Astăzi, responsabilul de la recepţie spune că a auzit despre incidentul de aseară de la colegul său.

"Cel care a fost aseară în serviciu mi-a povestit cum un domn în vârstă de 63 de ani a lovit cu o piatră în fereastră, pentru că nu a fost de acord cu decizia Procuraturii".

Suspectul a fost reţinut şi audiat de poliţişti, însă aceştia l-au lăsat să plece. La scurt timp, individul a deteriorat deja uşa unui magazin. Angajații acestuia au refuzat să comenteze incidentul.

"A trecut pe aici un boschetar de aista, a aruncat cu piatra şi-o fugit, dar l-a prins".

Astfel, bărbatul în vârstă de 63 de ani a ajuns din nou pe mâna forţelor de ordine. Acesta a fost spitalizat din cauza comportamentului neadecvat. Între timp, reprezentanţii PCCOCS şi cei ai magazinului vandalizat urmează să stabilească prejudiciul, pentru a cere despăgubiri.

 

 

 

loading...

Lasă un comentariu