Sediu de poliție din sectorul Râşcani al Capitalei, reconstruit după standarde europene

Embed:
20 de poliţişti din sectorul Râşcani al Capitalei lucrează de azi în condiţii moderne. Sectorul de poliţie numărul 4 de pe strada Albişoara a fost reconstruit şi amenajat după standarde europene. Lucrările de construcţie au durat opt luni.

Cuvântul de ordine este transparenţa: faţada imobilului este din sticlă, la fel ca şi paravanele care despart birourile agenţilor. Grigore Chiţanu lucrează de trei ani în poliţie şi îi plac noile condiţii de muncă.

"De când activez, acesta este primul sector nou, amenajat destul de confortabil şi totodată nu este un sector doar pentru noi, ci şi pentru cetăţeni. "

Oamenii legii spun că înainte lucrau într-o clădire veche, în birouri amenajate la subsol. Acum au cameră de relaxare şi o bucătărie modernă.

"Condiţiile sectorului respectiv sunt mult mai favorabile, eu cred ca vă creşte productivitatea. El este bine iluminat, bine aerisit, amplasat în Centrul Capitalei, uşor accesibil."

Potrivit conducerii Inspectoratului General al Poliţiei, noul sector va asigura cetățenilor acces liber și transparent la servicii polițienești de calitate.

"Ne-am propus să facem aceste condiţii pentru a atrage toţi cetăţenii, să vina cu inima deschisă, să ne declare toate problemele care le au în sectorul în care locuiesc"

Şi oamenii care locuiesc în preajmă sunt mulţumiţi de noul sector de poliţie.

"Acum e ceva modern, eu chiar sunt încântată. Zic de cât o casă cu 24 de etaje, un sector de poliţie aici. Aici chiar trebuia un sector de poliţie."

"Asta e modern la ziua de azi, veacul 21, la moment. Noi lucrăm foarte strâns cu poliţia."

Este al treilea sector de poliţie din ţară de acest fel. Pentru construcţia şi amenajarea acestuia au fost investite aproape 4 milioane de lei, bani oferiţi de Uniunea Europeană.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu