Ședințele mai multor comisii au fost anulate din cauza alertei cu BOMBĂ la Primărie

Embed:

Alarmă cu bombă la Primăria Capitalei. În această amiază o persoană a alertat poliţiştii că sediul instituţiei este minat. După verificări s-a dovedit că alarma a fost falsă. Apelul a fost făcut de un bărbat de la un telefon public din centrul oraşului, iar poliţia a identificat deja un suspect.

Poliţia a fost alertată în jurul orei 12.00. Imediat, funcţionarii municipali şi angajaţii unui magazin din clădirea Primăriei au fost evacuaţi.  

"Ne-a spus să ieşim, să închidem magazinul că e amplasată o bombă în Primărie. Nu ştiu cine a telefonat şi cine a spus. Cred că trebuie să le pună o amendă foarte mare", a spus un martor.

Sediul primăriei a fost verificat de genişti şi poliţişti, iar la faţa locului s-au deplasat şi pompieri.

"Există un suspect, dar urmează să constatăm dacă el a fost, într-adevăr implicat în acest caz sau nu. Apelul a fost efectuat de la un telefon public. El a sunat că a fost instalat un dispozitiv explozibil, fără a anunţa ceva revendicări".

Din cauza alertei cu bombă, ședințele mai multor comisii ale Consiliului municipal au fost anulate. Potrivit poliţiei Capitalei, de la începutul anului, aceasta este a patra alarmă cu bombă în Chişinău. Toate s-au dovedit a fi false.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu