Ședința primăriei

Ședința săptămânală a serviciilor Primăriei Chișinău 

A mulțumit pentru că orașul arată un pic altfel, persista atmosfera de sarvatoare. luminite brazi, a facut un tur , fara incidente neplacute nu a fost posibila plimbarea. in aceste locatii amenajate targuri si activitati nu trebuie sa existe, dar s a pomenit cu un dezastru total. am vazut o piata mica ins cuarul catedralei, baloane, jucarii, la momentul cand i am intrebat de ce satu de ce filmez, si daca au vreun act, au raspuns.... e regretabl ca in astfel de conditii cineva ne are de prosti. am revenit din helsinki, au restrictii foarte dure, zborul prin Istanbul unde e stare de urgenta, iar turistii tre sa prezinte ca au si bilet intors, dar la noi avem smecheri. eu ieri cand m am apropiat m a-u trimis la nichita, el are crisha, si daca ceva eu o sa am probleme)).... eu astept explicatiile de la pretor, iar lu nichita si sosu veronica, sa le transmiteti mari salutari. Copiii care vand, nu doar incalca decizia comisiei nationale ii fugaresc pe altii care vin, si pretorii dorm sau au baluri, am asteptat 20 de minute ca sa vina politia.

Niste hlândani....care au mama procurori, tata procuror, judecători, cu o pereche de papuci care costă mai mult decât mașina dvs, dle comisar. În centrul, inima capitalei, sunt asa probleme, ce s eintampla in afara? 

Nu vom discuta și veți fi imediat dați afară. Punct, si azi astept explicatii. Reefritor la matinee și sărbători, nu veți putea organiza, vețți fi dați afară. Municipalitatea are nevoie de poliție în ziua de azi. Eu rog dnul Ilie Cioban sa prezentam si sa pregati reintoarcerea politiei, rog sa propuneti pt finantare i bigetul municipal susrse pt acoperirea acestei funcții (politia locala sa ajute ordinea inn oras).

Nu primarul general trebuie sa mearga, sa fotografieze, filmeze certe cu pustani si tot felul de baieti.

cadourile pe care le vom oferi copiilor, ei vor primi cadouri gratuite, 30 de mii de copii, e al doilea an cand facem asa ceva si ma bucur enorm ca reusim.

persoanele defavoriate vor beneficia de compensatii la platille comunalelor, etc.recalcularea facturilor pt perioada rece a anului, 40 la sută.

Exitinderea amIRCEA CEL batran paa la bucovinei si strada industriala. Vom avea in premiera un program specail de aproximativ

 Avem foarte mult de lucru, trebuie sa facem mult mai mult. Dna Buceanschi care e situatia la chisinau cu Covid...etc etc etc.

situatia ramane a fi foarte grava, o crestere continua si uniforma, cazuri grave si foarte grave cu covid. se mintine in chisinau stabilim gradul dealrta cod rosu. perosanele de la 60 si de la 30 de ani in sus, varstele cele mai afectate. este personal infectat, 13 14 procente pe republica... personalul medical e la limita. 29 medici in chisinau.

de la minister sa ne dati o proiectie cu privirea la dotarea institutiilor cu cele necesare.

cu privire la ordinea publica, domnul Luca.

Politia capitalei am fost incadrati, de la 7.00. rog pretorii sa vedem un grafic flizibil pt a documenta, aceste obiective sunt noi, prividn asigurarea si organizarea, incepand cu ziua de azi n o sa mai existe asemenea ficare cu certitudine.

Lasă un comentariu