Ședință la Parlament. Andrian Candu i-a convocat pe președinții comisiilor permanente

Președinții comisiilor permanente s-au întrunit astăzi într-o ședință de lucru la cererea președintelui Parlamentului, Andrian Candu. Oficialii au discutat despre activitățile Parlamentului, dar și despre actele legislative aflate pe agenda de lucru. 

În cadrul întrevederii, Candu i-a îndemnat pe președinții de comisii să depuă eforturi pentru a asigura o activitate mai bună și mai transparentă a instituției

Totodată, spekerul Andrian Candu a menționat că Regulamentul Parlamentului ar putea fi modificat până la finalul sesiunii de primăvară

Într-un final, președintele Parlamentului a explicat necesitatea organizării unor astfel de ședințe.

"Ar trebui să organizăm mai des asemenea ședințe. A fost o ședință de mobilizare pentru eficientizarea procesului legislativ. Comisiile trebuie să-și intensifice activitatea, astfel încât proiectele de acte legislative aflate în examinare să ajungă cât mai repede în plen", a declarat Andrian Candu la finalul ședinței.

Pe agenda de lucru a comisiilor parlamentare se află în prezent 173 de proiecte de acte legislative spre examinare și 2 legi spre reexaminare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu