Şedinţa Comisiei de anchetă privind promulgarea Legii cazinourilor a fost amânată

Embed:

(UPDATE 12:35) Şedinţa Comisiei de anchetă privind promulgarea legii cazinourilor, în urma căreia statul a fost prejudiciat cu şase milioane de lei, a fost anulată din lipsă de cvorum.

Comisia care anchetează cum s-a promulgat legea cazinourilor, în urma căreia statul a rămas fără şase milioane de lei, se întruneşte, astăzi, în şedinţă. Aceasta urmează să decidă când vor fi audiaţi liberalul Mihai Ghimpu, liberal-democratul Veaceslav Ioniţă, dar şi alte persoane care se fac vinovate de prejudicierea statului.

Comisia trebuia să spună, încă în iulie, cine este de vină, dar Mihai Ghimpu, i-a luat-o înainte spunând că vinovat este preşedintele Comisiei Economie a Parlamentului, deputatul PLDM, Veaceslav Ioniţă. Prin urmare, experţii au decis că Ghimpu şi Ioniţă trebuie audiat din nou, iar răspunsul final trebuie prezentat în Parlament până pe 1 octombrie.

Statul a rămas fără şase milioane de lei după ce în 2010, un amendament la legea privind cazinourile, care micşora taxa pentru o masă de joc de la 360 mii lei la 180 de mii de lei, a fost respins de Parlament, dar pus în aplicare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu