Secții de votare NEOBIȘNUITE. Unde şi-au exprimat opţiunea electorală unii alegători (VIDEO)

Embed:

Au votat în muzee sau cafenele, magazine sau chiar săli de nunţi. Este vorba despre mai multe localităţi în care secţiile de votare au fost amenajate în locuri mai puţin obişnuite. Alegătorii nu s-au arătat deranjați, din contra, spun că acest lucru îi face să perceapă alegerile ca pe o sărbătoare.

Una dintre cele mai neobişnuite secţii de votare am găsit-o în oraşul Nisporeni. Acolo, oamenii şi-au exprimat opţiunea electorală într-un muzeu.

Nu este pentru prima dată când în muzeu este deschisă o secţie de votare.

"Secţie de votare în incinta muzeului nu e deschisă de acuma, de foarte mulţi ani. Este un loc frumos, pitoresc", a spus președintele secției de vot, Natalia Profir. 

O altă secţie de votare mai puțin obișnuită se află pe strada Tudor Vladimirescu din Chişinău. Alegătorii au fost puşi la grea încercare, fiind nevoiţi să înfrunte mirosul de plăcinte, care venea chiar de la uşa secţiei.

Cei mai mulţumiţi au fost vânzătorii.

O situaţie mai puţin obişnuită a avut loc şi în satul Bădiceni, Soroca. Observatorii au crezut pentru câteva clipe că un alegător de la spitalul de psihiatrie a înghiţit ştampila din cabina de vot. Pacientul arăta spre gură atunci când a fost luat la întrebări. Totuşi, ulterior s-a dovedit că ştampila nu a fost înghiţită, ci a fost scăpată lângă fereastră.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu