Secretul performanţelor fizice se ascunde sub picioare. Branturi inovative pentru încălţămintea sportivilor (VIDEO)

Secretul performanţelor fizice se ascunde sub picioare. Este moto-ul unei companii americane, care propune branturi inovative pentru încălţămintea sportivilor. Accesoriile promit să livreze flexibilitatea, tracțiunea, stabilitatea și aderența de care are nevoie un campion, pentru a evolua optim, notează canal3.md.

Conceptul în sine este destul de simplu: branturile Speed Grip Insoles împiedică piciorul să se mişte în interiorul pantofului. Creatorii cred că anume acest avantaj garantează sportivului mai multă viteză şi forţă în timpul activităţilor.

Realizate din spumă la temperatură şi presiune înaltă, branturile subţiri şi uşoare au oferit, în timpul testelor, o aderenţă cu 50 la sută mai bună în comparaţie cu produsele existente pe piaţă.

Şi asta atât în cazul în care sunt uscate cât şi atunci când intră la apă. Ele vor putea fi tăiate pentru a fi personalizate la dimensiunea dorită sau impusă de încălţăminte.

Compania nu este novice pe piaţă, având o istorie începând cu anul 2013, iar unul dintre ambasadorii brand-ului este chiar celebrul Iker Casillas.

Proiectul este acum în faza de finanţare pe platforma Kickstarter unde a reuşit să adune deja mai mult decât dublu faţă de suma necesară. Preţul pentru o pereche de branturi este de 40 de dolari, iar livrările urmează să înceapă chiar în această lună.

Pe aceeaşi temă