SECRETELE unei afaceri profitabile! Cinci antreprenori vor învăţa GRATUIT cum să obţină venituri

Embed:

Noi posibilităţi pentru cinci antreprenori care au beneficiat de granturi din partea Asociației Oamenilor de Afaceri. Aceştia au acum ocazia să descopere secretele unei afaceri profitabile. Mai exact, tinerii vor însuşi, gratuit, cum să obţină venituri mari, în timp scurt. 

Organizația îşi doreşte ca tinerii pe care i-a susţinut financiar, să-şi poată gestiona corect afacerile.

"Vrem să-i vedem cu afaceri în creştere, să vedem că au echipe mai mari, adică angajaţi mai mulţi, mai multe locuri de muncă create", a declarat directorul general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri, Andrei Origan.

Pe durata cursului antreprenorii vor învăţa să-şi majoreze profitul şi să facă faţă concurenței.

"În prima săptămână vorbim despre cum se crează platforme de promovare. După care vor învăţa cum să-şi vândă produsul şi cum să-şi angajeze personalul", a explicat Alexandru Bordea, trainer.

Ion Ivlev gestionează o brutărie. El spune că îşi vinde greu produsele, din lipsă de experienţă: "Sper ca aceste cursuri să mă ajute în marketing, în vânzări şi promovarea produsului pe piaţa internă şi externă. Aşteptările sunt mari".

Nicolae Chelaru cultivă levănțică, dar îi este dificil să-și găsească cumpărători pe piața externă: "Levănțica este exclusiv pentru piaţa Uniunii Europene. - Ai găsit deja pe cineva? - Încă nu, acum încerc să-i găsesc prin intermediari, şi apoi sper să reuşesc să-i găsesc direct". 

Iar Dumitru Vidraşcu, crescător iepuri şi prepeliţe, visează să-şi extindă afacerea: "Scopul nostru este să extindem afacerea la un alt nivel, să creștem productivitatea de minimum cinci ori".

Costurile cursului de business pentru cei cinci antreprenori au fost acoperite în totalitate de Asociaţia Oamenilor de Afaceri. La începutul acestui an organizaţia a oferit acestor tineri granturi în valoare de 250 de mii de lei pentru dezvoltarea afacerilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu