Secretele pe care le poate dezvălui numărul de telefon al unui abonat

Numărul de telefon poate "ascunde" informaţii importante despre persoana care îl deţine, susţin specialiştii, scrie haker.md. Numerologii sunt de părere că nu doar data naşterii poate conţine informaţii despre un om, ci chiar şi numărul lui de telefon.

Potrivit acestora, numărul de telefon poate fi analizat fie observând cifrele care predomină, fie adunând cifrele care-l compun. În ultimul caz, prefixul localităţii sau a operatorului nu trebuie luate în considerare.

Spre exemplu, vibraţia numărului 022 54 28 43 se calculează astfel: 5+4+2+8+4+3=26=2+6=8

Aşadar, iată ce semnificaţii are numărul obţinut:

1 – Conferă autoritate, astfel că vorbele posesorului vor fi ascultate cu interes şi poate char cu respect. Posesorul poate avea tendinţa de a fi cam nepoliticos şi repezit în exprimare. Conversaţiile sale sunt scurte şi la obiect. Este un număr bun pentru coordonat activităţi, dar nu e grozav pentru colaborări.

2 – Acest număr de telefon e ideal pentru conversaţii romantice sau pentru o comunicare armonioasă cu soţul/soţia, asociaţii şi clienţii. Posesorul ascultă cu atenţie, răbdare în înţelegere, vorbeşte amabil. Totuşi, înclină către indecizie şi influenţabilitate şi poate crea probleme acolo unde e nevoie de fermitate.

3 – Cine îşi doreşte să devină popular nu greşeşte alegând un astfel de număr. Este numărul celor pe care-i caută lumina reflectoarelor, inspiraţia şi talentul. Se potriveşte persoanelor creative, dar şi celor cu interese în comunicare, media. Însă nu este „compatibil” cu fidelitatea şi responsabilitatea.

4 – Posesorul obţine totul prin muncă, vorbeşte puţin şi ştie ce spune. E un număr tipic pentru cei care au de-a face cu muncile minuţioase, cu disciplina şi rutina şi care sunt recunoscuţi pentru seriozitate. Nu e considerat un număr norocos, dar poate lucra în avantajul contabililor, bancherilor, medicilor.

5 – E specific firilor curioase şi aventuroase. Îi avantajează pe călători, pe agenţii de turism şi, în general, pe cei avizi de mişcare şi informaţie. Nu are tangenţă cu fidelitatea, deci nu e favorabil cuiva care vrea un cămin liniştit, relaţii armonioase.

6 – Sugerează responsabilitate şi este potrivit pentru cei care prestează munci de încredere ori care îi au în grijă pe alţii: profesori, educatoare, bone, menajere. E bun ca număr de telefon fix pentru casele cu familii mari. Veriga lui slabă de dată de indiscreţie, aşa că nu e bun pentru afaceri şi relaţii cu publicul.

7 – E numărul unui telefon la care se pot discuta subiecte inteligente, chestiuni spirituale sau chiar savante. Dar speculaţiile abstracte fac rareori casă bună cu interesele lumeşti. Nu e indicat celor care caută dragoste sau bunăstare, ci oamenilor de ştiinţă sau preoţilor.

8 – E ideal pentru afacerişti, politicieni şi, în general, pentru cei dornici de bogăţie şi faimă. Dacă ambele numere, atât cel cu prefix, cât şi cel fără conduc către cifra 8 sau dacă numărul de telefon conţine trei 8, e semn de noroc.

9 – Îndeamnă la idealism şi compasiune, fiind în acord cu persoanele care se ocupă de activităţi non-profit. Poate aduce însă, pe neaşteptate, bani, cadouri, sponsorizări ori alte avantaje. Cei cu probleme de sănătate trebuie să-l evite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu