SECRETELE MURDARE pe care le ascunde oraşul de lux Cannes şi noul videoclip al interpretei Jenifer Lopez

Embed:

Chiar dacă este trecută de 40 de ani, Jenifer Lopez arată uluitor în noul său videoclip. Iar Cannes, oraşul de lux care atrage, anual, mii de vedete, ascunde mai multe secrete murdare. Alte informaţii aflaţi din materialul următor.

Outfituri inedite, coafuri spectaculoase, accesorii cu efect, fete frumoase şi o Jennifer Lopez în formă maximă. Toate acestea pot fi văzute în noul videoclip marca Jennifer Lopez, "Live it up". Chiar dacă nu are picioare de fotomodel, Jennifer Lopez se poate lăuda cu un abdomen perfect.

Cannes este considerat un oraş de lux, care atrage, anual, mii de vedete la cel mai prestigios festival de film din lume. Doar că între lux şi prestigiu, oraşul ascunde mai multe secrete murdare. Revista Hollywood Reporter a publicat un material amplu despre reţeaua de prostiţutie care face afaceri pe Croazetă, în perioada festivalului.

Elie Nahas, un om de afaceri şi apropiat al lui Muammar Gadhafi, a fost acuzat, în 2007, că ar fi şeful unei astfel de reţele. El deţinea o agenţie de modeling, iar fetele erau fotomodele şi aveau grijă de diverşi bărbaţi bogaţi. Acestea apăreau alături de ei la baluri, pe iahturi sau la evenimente mondene. Nahas spune că arestarea lui nu a însemnat şi încheierea unor astfel de practici. Cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes are loc în perioada 15-26 mai 2013.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu