Secretele din viaţa lui Alexandru Pânzari. Ce a dezvăluit şeful Inspectoratului General al Poliţiei

Embed:
A lăsat la o parte stilul sobru şi a apărut în faţa oamenilor altfel decât aşa cum ne-a obişnuit până acum. Este vorba de şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Alexandru Pânzari, care a oferit un interviu pentru o asociaţie obştească. El a vorbit despre obiceiurile nocive care îl deranjează la poliţişti. Unul dintre ele este cea potrivit căreia, ori este avansat în rang, un polițist trebuie să bea un pahar de votcă.

"Printre polițiști sunt tradiții bune și mai puțin bune. De exemplu, atunci când primești un nou titlu trebuie să bei un pahar de votcă. Atât ministrul, cât și noi toți, credem că această tradiție nu este potrivită", a menţionat Alexandru Pânzari, Inspectoratului General al Poliției.

Pânzari a mai recunoscut că a încălcat legea de câteva ori, dar spune că nu a făcut-o intenționat. Șeful IGP a vorbit și despre familia lui, de care este foarte mândru.

"Eu am niște copii buni, ascultători și foarte modești. De asta, rolul de tată nu este dificil. Totuşi, petrec prea puțin timp acasă, alături de copii. Sunt un tată bun, iar copiilor mei nu le este frică de mine", a declarat Alexandru Pânzari, Inspectoratului General al Poliției.

Șeful Poliţiei Naţionale stă bine şi cu simțul umorului, iar cum poliştii sunt nişte personaje frecvente în bancuri, Pânzari a povestit unul dintre glumele lui preferate cu poliţişti.

"Intră doi polițiști în bibliotecă, iar bibliotecara îi întreabă: Ce, băieți, plouă afară?", a spus șeful  Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu