Secretele cântăreţei Jasmin: Cum s-a întâlnit cu Ilan Shor şi cum a evoluat relaţia

Un an întreg, cântăreaţa Jasmin a ţinut în secret romanul său cu afaceristul moldovean Ilan Shor. Încă în timpul divorţului scandalos de acum cinci ani, aceasta a obosit prea tare de dezbaterile publice pe tema vieţii sale de familie. Aşa că acum, nu prea se grăbea să-şi facă publică relaţia. Într-un final, însă, interpreta de 33 de ani a decis şi a relatat, pentru 7days.ru, despre alesul inimii sale.

“Ne-am întâlnit în nişte circumstanţe care nu erau nici pe departe romantice. La început, nici nu mi-am dat seama că l-am întâlnit pe barbatul visurilor mele. Dar am observat cât este de bine determinat în tot ceea ce face, afacerist şi de nădejde. Într-o clipită, găsea soluţii pentru orice problemă. La nici 25 de ani împliniţi, Ilan este un bărbat atât de bine format din toate punctele de vedere, încât nici nu simt că este mai tânăr”, povesteşte Jasmin.

Aceasta spune că atunci cînd peste trei luni, Ilan i-a mărturisit sentimetele sale de dragoste, ea nu nu i-a răspuns cu aceeaşi monedă, nu i-a spus că îl iubeşte. Îi era frică să recunoască acest fapt. Dar mai cu seamă, îi era teamă că fiului său, Mihai, nu îi va plăcea de Ilan, deşi intuiţia îi şoptea că totul va fi bine.

Interpreta mai adaugă că, atunci când au vorbit prima dată despre nuntă, Ilan a rămas şocat de propunerea ei de a organiza ceremonia pe malul oceanului, în Maldive.

Menţionăm că nunta cântăreţei Jasmin cu omul de afaceri din Moldova Ilan Shor va avea loc pe 16 septembrie, la Chişinău. Potrivit unuia dintre invitaţii la fastuoasa, ceremonia va avea loc în clădirea Palatului Republicii.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu