Secretarul de stat al Vaticanului vine la Chişinău. Traficul va fi suspendat pe mai multe străzi

Secretarul de stat al Vaticanului, Eminența Sa Cardinalul Piero Parolin efectuează o vizită de două zile în Republica Moldova. În acest sens, Inspectoratul Naţional de Patrulare informează că între 14 şi 16 septembrie accesul traficului rutier pe unele străzi va fi suspendat temporar.

În timpul vizitei, Inspectoratul Național de Patrulare va asigura ordinea publică și securitatea circulației rutiere, va preveni și contracara posibilele încălcări ale ordinei de drept.

PUBLIKA.MD informează că în seara zilei de sâmbătă, la orele 18.00, Cardinalul va prezida la Catedrala Providența Divină, liturghia ocazionată de Jubileul de 25 de ani de la înființarea primelor structuri ale Bisericii Catolice în Republica Moldova.

La ceremonie vor fi prezenți Episcopul Romano-Catolic de Chișinău, Monseniorul Anton COȘA, Nunțiul Apostolic pentru România și Republica Moldova, Mons. Miguel Maury BUENDÍA, Episcopul de Iași, Mons. Petru GHERGHEL, Mons. Aurel PERCA, precum și reprezentanți ai autoritășilor religioase ortodoxe și ai autorităților de stat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu