Sebastien Ogier a DOMINAT Raliul Mexicului, devenind lider în clasamentul general

Embed:

Sebastien Ogier a câştigat fără mari emoţii Raliul Mexicului! Sebastien Ogier a dominat cu autoritate Raliul Mexicului, a treia etapă din cadrul sezonului 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Pilotul echipei Volkswagen a preluat conducerea din a doua probă specială şi nu a mai pierdut-o până la final, câştigând fără probleme cursa. Citroen şi-a adjudecat locul doi prin Mads Ostberg, la capătul unei lupte echilibrate cu Andreas Mikkelsen, care a completat podiumul. Elfyn Evans şi-a egalat cea mai bună performanţă a carierei, clasându-se pe locul patru.

Raliul Mexicului a avut parte de numeroase accidente. Robert Kubica a lovit un terasament, Thierry Neuville s-a rostogolit cu maşina sa, iar Jarri-Matti Latvala a abandonat sâmbătă după o defecţiune la suspensie.

Cel mai spectaculos moment al raliului a fost de departe accidentul lui Ott Tanak, care a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un lac.

Sebastien Ogier este lider în clasamentul general, având 81 de puncte. Francezul este urmat de Andreas Mikkelsen şi Thierry Neuville.

Următoarea etapă a Mondialului de raliuri va avea loc în perioada 24-26 aprilie, în Argentina.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu