Sebastien Ogier a câştigat Raliul Spaniei (VIDEO)

Embed:

Sebastien Ogier a recuperat spectaculos timpul pierdut în urma unei pene şi a reuşit astfel să se impună în Raliul Spaniei. În urma acestei performanţe, Volkswagen a cucerit titlul la constructori. Pilotul francez a fost urmat la final de doi finlandezi, coechiperul său Jari-Matti Latvala şi Mikko Hirvonen de la Citroen.

Pilotul francez Sebastien Ogier, care îşi asigurase deja titlul mondial în 2013, a câştigat Raliul Spaniei, peultima etapă a Campionatului Mondial de raliuri. 

Ogier, care a obţinut a opta victorie a sezonului, l-a întrecut pe coechipierul său de la Volkswagen, finlandezul Jari-Matti Latvala. Pe poziţia a treia s-a clasat Mikko Hirvonen de la Citroen.

În clasamentul general, Sebastien Ogier are 265 de puncte şi este urmat de belgianul Thierry Neuville, cu 158 de puncte iar finlandezul Jari-Matti Latvala, cu 144 de puncte.

În ierarhia constructorilor, Volkswagen este pe prima poziţie cu 382 de puncte, fiind urmată de Citroen cu 274 de puncte, pe trei situează Ford Qatar M-Sport, cu 178 de puncte.

Ultima etapă a mondialului de raliuri este programtă pe 14 noiembrie în Marea Britanie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu