Sebastien Loeb revine în competiţiile de raliuri. În ce etapă va concura multiplul campion mondial

Embed:

Sebastien Loeb revine în competiţiile de raliuri. Francezul va concura alături de soţia sa Severine în Rallye du Var, ultima etapă a Campionatului Francez de Raliuri.

Sebastien Loeb s-a retras din Campionatul Mondial de Raliuri la sfârşitul anului 2013 şi s-a concentrat pe evoluţia în Campionatul Mondial de Turisme.

Francezul va reveni însă pentru scurt timp în competiţiile de raliuri, întrucât va concura alături de soţia sa Severine, la volanul unui Citroen, în Rally du Var, ultima etapă din Campionatul Franţei de Raliuri. Multiplul campion mondial a decis să participe în această etapă, deoarece are încă o mare pasiune pentru raliuri. Loeb nu a exclus că în viitor ar putea reveni pe termen mai lung în raliuri.

Rally du Var se va desfăşura în perioada 28-30 noiembrie. Loeb a mai luat parte la această competiţie în sezonul 2009, atunci când copilotul său a fost tot soţia sa. În Mondialul de Turisme, francezul ocupă locul trei în clasamentul general după primele opt etape ale sezonului, în care a obţinut două victorii şi de patru a urcat pe podium.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu