Sebastian Vettel a încântat publicul la o cursă demonstrativă desfăşurată la Budapesta

Embed:

Sebastian Vettel a încântat publicul de la Budapesta, participând la o cursă demonstrativă pe circuitul Hungaroring. Pilotul echipei Ferrari a declarat că Scuderia este în stare să concureze în acest sezon cu cei de la Mercedes.

Sebastian Vettel a profitat din plin de pauza din Campionatul Mondial din Formula 1. Germanul a participat la o cursă demonstrativă pe circuitul Hungaroring, din Budapesta, în faţa a zece mii de spectatori.

După ce a încântat publicul, Sebastian Vettel a declarat că Ferrari este în stare să lupte pentru titlu mondial chiar şi în acest sezon.

"Cred că în acest an ne-am convins că monopostul nostru este competitiv pe toate circuitele. Desigur, ştim că există o echipă puţin mai bună, dar noi incercam din greu să facem faţă concurenţei", a spus pilotul Ferrari, Sebastian Vettel.

Vettel a semnat cu Ferrari la sfârşitul anului trecut, iar în acest sezon germanul a obţinut o victorie în cele 8 etape. Sebastian Vettel ocupă locul trei în clasamentul general, cu 120 de puncte acumulate.

Germanul, care are în palmares patru titluri mondiale, va avea ocazia să mai obţină o victorie în Marea Britanie, acolo unde va avea loc următoarea cursă din acest an. Întrecerea este programată pe circuitul de Silverstone, la sfârşitul acestei săptămâni.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu