Sebastian Vettel a fost invitatul de onoare al uzinei de monoposturi Red Bull

Embed:

Dublul campion mondial Sebastian Vettel este simbolul echipei Red Bull. Germanul, care şi-a asigurat recent al doilea titlu consecutiv, a făcut o vizită la uzina monopostului austriac. "În toate situaţiile noi am fost cei mai puternici" - a declarat Vettel în faţa stafului uzinei Red Bull, care la fel şi-a asigurat titlul de campion la constructori.

Proaspătul campion mondial la Formula 1, Sebastian Vettel, a fost invitatul de onoare al uzinei de monoposturi Red Bull. Locul trei obţinut la penultima cursă, Marele Premiu al Japoniei, i-a asigurat pilotului al doilea titlu consecutiv, iar victoria din ultima etapă a adus şi echipei austriece titlul de campion la constructori. Întregul staf al uzinei din oraşul britanic Milton Keynes l-a întâmpinat pe Vettel ca pe un adevărat erou.

"Au fost etape când maşinile terminau cursa la o distanţă de doar câteva secunde, iar lupta era foarte strânsă. Însă, când aveam posibilitatea să depăşim, să întrecem plutonul de bază, noi am fost mereu cei mai puternici", a menţionat Sebastian Vettel, pilot Red bull.

Vettel şi colegul său, australianul Mark Webber, au devenit piloţii Red Bull în 2009. În primul lor sezon, sportivii şi-au adus echipa pe locul doi, iar în 2010 şi 2011 Red Bull a luat titlul la constructori, fiind cea mai puternică echipă de Formula 1 din ultimii ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu