Seattle Seahawks a câştigat finala Super Bowl

Embed:

Seattle Seahawks a câştigat cel mai aşteptat meci al anului în Statele Uite. Formaţia din statul Washington a învins în finala Super Bowl, echipa Denver Broncos, cu scorul 43-8. Această victorie a scos mii de oameni pe străzile din Seattle care au sărbătorit primul titlu NFL câştigat de formaţia favorită.

"Sunt bucuros că băieţii au ştiut să profite de această şansă. Ei au meritat acest lucru. Echipa a ajuns la un nivel care le permite să obţină astfel de performanţe şi să aibă o evoluţie bună în sezonul viitor", a declarat antrenorul Seattle Seahawks, Pete Carroll.

De partea cealaltă, în Denver, a fost o dezamăgire totală, după ce Broncos a rătat câştigarea celui de-al treilea titlu.

"Suntem dezamăgiţi. Am lucrat mult ca să ajungem să jucăm acest meci. Am trecut peste multe obstacole, am realizat multe lucruri frumoase ca să ne calificăm în finală. Nu poate fi nimic mai prost să terminăm într-un asemenea mod", a menţionat jucătorul echipei Denver Broncos Peyton Manning.

În finală, care s-a jucat în New Jersey, Seahawks a confirmat încă o dată că este o echipă cu cea mai bună apărare a sezonului. Formaţia din Seattle a condus cu 22-0 după prima repriză, iar la final a câştigat meciul cu 43-8.

Acesta este primul titlu din istoria de 37 de ani a formaţiei din statul Washington. Super Bowl-ul a ajuns în acest an la cea de-a 48-a ediţie şi a adunat peste o sută de milioane de spectatori.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu