Seară plină de fotbal. Vezi ce meciuri vor avea loc în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2014

Embed:

Microbiştii vor avea parte de o seară plină de fotbal. Croaţia - Serbia, Scoţia - Ţara Galilor, Polonia - Ucraina sau Ungaria - România sunt cele mai interesante meciuri care vor avea loc în astăzi în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2014.

Unul dintre cele mai tensionate partide din această seară poate fi considerat cel de la Zagreb dintre Croaţia şi Serbia. Acesta va fi un duel şi între ultraşii celor două reprezentative, care pe 13 mai 1990 au făcut haos pe stadionul "Maksimir".

După 4 meciuri în grupa A, Croaţia ocupă primele locuri cu Belgia, ambele având câte 10 puncte. Serbia e pe locul 3, la egalitate cu Macedonia. Croaţii sunt neînvinşi în meciurile oficiale de aproape un an.

"Scopul nostru este de a ne califica la Campionatul Mondial şi avem nevoie să acumulăm cât mai multe puncte. Atmosfera în echipă e bună şi toţi sunt sănătoşi, iar asta este cel mai important", a spus căpiatanul Croaţiei, Darijo Srna.

Un alt meci cu scântei va avea loc la Budapesta, acolo unde Ungaria va găzdui România. Partida se va juca fără spectatori, în urma deciziei FIFA, după ce mai mulţi fani maghiari au folosit scandări antisemite în timpul meciului amical cu Israelul.

Rusia va întâlni Irlanda de Nord, iar adversara Moldovei de pe 26 martie, Ucraina va întâlni Polonia. Principalele favorite în această campanie preliminară vor avea meciuri facile. Germania se va confrunta cu Kazahstan, iar Olanda cu Estonia. Portugalia va juca, în deplasare, cu Israel, iar Anglia cu San Marino.

Campioana Mondială şi Europeană, Spania va găzdui Finlanda, iar Franţa se va duela cu Georgia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu