Seară magică pentru Liverpool. Englezii au înregistrat scorul serii în Liga Campionilor

Embed:

Festival de goluri aseară în Liga Campionilor! FC Liverpool a surclasat-o pe Spartak Moscova cu neverosimilul scor de 7-0. Pe Anfield Road era deja 3-0 după nici 20 de minute de joc. Coutinho a deschis scorul din penalty, apoi a şi recidivat. Firmino a marcat golul trei al "cormoranilor" și, practice, a rezolvat problema câştigătoarei.

După pauză, senegalezul Sadio Mane a dus repede scorul la 4-0, iar Coutinho a reușit ”hat-trick”-ul. Sadio Mane a înscris din nou cu o execuţie elegantă şi a făcut 6-0, iar egipteanul Salah a închis tabela cu patru minute înainte de final. Liverpool a marcat astfel 23 de goluri în grupele Ligii Campionilor în acest sezon, record all-time pentru formațiile din Anglia.

În aceeași grupă, FC Sevilla a remizat surprinzător cu Maribor. Partida jucată în Slovenia s-a închieat cu scorul de 1-1. FC Liverpool a câștigat grupa E acumulând 12 puncte, iar Sevilla s-a calificat în optimile de finală de pe locul 2. Spartak Moscova va continua în Liga Europei.

Tot aseară, în meciurile grupei G, Beșiktaș Istanbul a învins în deplasare pe RB Leipzig cu scorul de 2-1, iar FC Porto a dispus acasă de AS Monaco cu 4-2. În optimile de finală s-au calificat Beșiktaș și FC Porto, iar RB Leipzig va juca în Liga Europei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu