Seară MAGICĂ pentru amatorii de fotbal. Liga Europei revine pe micile ecrane

O nouă seară magică pentru amatorii de fotbal. După ce marți și miercuri s-au jucat câteva partide din optimile de finală ale Ligii Campionilor, astă-seară revine în prim-plan și Liga Europei.

Se joacă partidele-tur din faza optimilor de finală, iar ”capurile de afiș” par a fi cele ale meciurilor ce se vor juca în Italia. La Milano, pe ”Stadio San Siro” clubul local AC Milan va primi replica lui Arsenal Londra, iar la Roma, pe ”Stadio Olimpico”, Lazio o va găzdui pe Dinamo Kiev.

Odată cu venirea pe banca tehnică a lui Gennáro Gattuso (ГаттУзо), AC Milan şi-a mai revenit şi spera să prindă un loc în Cupele Europene printr-o clasare cât mai sus în Serie A. "Rosso-neri"-i sunt neînvinși în ultimele şase partide disputate în toate competiţiile.

"Vom avea de înfruntat o echipă ce se confruntă cu destule probleme, dar nu trebuie să uităm că avem de-a face cu o formaţie ce are în lot mulţi jucători de valoare. În actuala ediţie a Ligii Europei, Arsenal a marcat 18 goluri, doar Zenit Sankt Petersburg reușind mai multe, 20. Adversarul are multe calități și noi trebuie să-l respectăm", a spus Gennaro Gattuso, antrenor AC Milan.

De partea cealaltă, Arsenalul trece printr-o perioadă nefastă. "Tunarii" au şanse minime să mai prindă în Premier League un loc ce asigură prezenţa în Liga Campionilor, iar o apariţie în sezonul următor la "masa bogaţilor" poate fi obţinută doar prin câştigarea Ligii Europei.

După ce a eliminat în şaisprezecimile de finală formaţia bucureșteană FCSB, Lazio se va confrunta cu o altă echipă din Estul Europei. ”Bianco-celeștii” vor întâlni vice-campioana Ucrainei Dinamo Kiev.

Ambele partide vor putea fi urmărite în transmisiune directă la CANAL 3, cu începere de la ora 20:00 şi, respectiv, 22:05.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu