SEARĂ ÎNCENDIARĂ ÎN LIGĂ. Young Boys Berna a învins cu 2-1 pe Dinamo Zagreb

Embed:
Ajax Amsterdam, Young Boys Berna și AEK Atena s-au calificat în grupele Ligii Campionilor. Cel mai disputat meci al serii s-a jucat în Croația, unde Dinamo Zagreb a întâlnit pe Young Boys Berna. După 1-1 în tur, gazdele au deschis scorul în minutul 7 prin Izet Hajrovic. Elvețienii au dat lovitură după pauză, când Guillaume Hoarau a marcat de două ori în doar două minute. Gruparea din Berna a obținut victoria cu 2-1 și va evolua în premieră în grupele celei mai importante competiții inter-cluburi din Europa.

AEK a câștigat cu 2-1 prima manșă a confruntării cu echipa maghiară MOL Vidi și a rezistat eroic în disputa de la Atena. Partida s-a terminat 1-1, iar doi fotbaliști ai lui AEK au fost eliminați.

La Kiev, Dinamo din localitate nu a reușit să se revanșeze în fața campioanei Olandei, Ajax Amsterdam, după înfrângerea din prima manșă cu 1-3. Partida s-a terminat cu scorul alb de 0-0 și olandezii au ajuns astfel în grupe le Ligii Campionilor după o pauză de 4 ani. Echipele eliminate din play-off-ul Ligii Campionilor vor continua în grupele Ligii Europei.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu