Seară emoționantă în fotbalul european! Barcelona şi Juventus se vor duela în finala Ligii Campionilor

Embed:

Ore numărate au rămas până la cel mai important meci al sezonului în fotbalul european. Barcelona şi Juventus vor juca în această seară la Berlin în finala Ligii Campionilor. Jucătorii spun că sunt pregătiţi de marele meci. 

"Cred că voi fi arogant dacă voi zice că nu putem pierde. În finală vom întâlni o echipă care este în aceleaşi condiţii ca şi noi. Ei la fel pot realiza tripla şi pot face un meci mare. Acum o săptămână au demonstrat acest lucru, câștigând Cupa Italiei", a spus mijlocaşul Barcelonei, Javier Mascherano.

"În calitate de portar, preocupările mele principale sunt Messi, Suarez, Neymar, Iniesta şi restul fotbaliştilor care vor fi în teren. În afară de Messi, Barcelona mai are jucători titraţi, care pot decide soarte unui meci de unul singur", a declarat portarul Juventus, Gianluigi Buffon.

Meciul dintre Barcelona și Juventus este prima finală de Liga Campionilor care se joacă în luna iunie.

Juventus Torino se află pentru a opta oară în finala competiţiei, reuşind să se impună de două ori. De partea cealaltă, Barcelona va juca la fel a opta oară în finala Ligii Campionilor, însă a câştigat acest trofeu de patru ori.

Aceasta va fi a șaptea finală din Liga Campionilor în care vor juca echipe din Italia și Spania. Formaţiile din "cizmă" s-au impus de doar două ori până acum.

Fanii celor două echipe au ajuns la Berlin cu o zi înainte de finală, la fel ca şi jucătorii ambelor formaţii. Un suporter el echipei Juventus a parcurs 1.100 de kilometri pe jos de la Torino până la Berlin. După o săptămână de călătorie, el a ajuns în capitala Germaniei şi va primi drept răsplată un bilet pentru marea finală din partea conducerii clubului italian.

Partida va începe la ora 21:45 și va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakır.

Sponsorul tehnic al competiţiei a creat o minge dedicată oraşului Berlin, cu inscripţii care fac referire la caracteristici ale oraşului.

Poarta Brandenburg din Berlin se află pe minge, la fel ca şi un urs, două dintre simbolurile capitalei Germaniei.

Meciul poate fi privit în DIRECT pe PRIME.MD, cu începere de la ora 21:45.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu