SE ZBATE ÎNTRE VIAŢĂ ŞI MOARTE! Detalii în cazul copilului lovit cu maşina de un şofer beat

Embed:

Un copil de cinci ani se zbate între viaţă şi moarte la spital, după ce a fost lovit cu maşina de un şofer beat. Nenorocirea s-a produs, ieri, în satul Cârpești, raionul Cantemir, în timp ce băiatul mergea cu bicicleta pe trotuar. Totul s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai mamei, care se afla la doar câţiva paşi de copil

Femeia povesteşte că se întorcea cu băiatul şi sora acestuia în vârstă de nouă luni de la înmormântarea unui unchi din satul Cîrpești. La un moment dat, a auzit un zgomot de maşină, iar apoi şi-a văzut copilul la pământ.

"Eu eram cu fetița mai mititică în brațe și el era la vre-o 2 pași după mine și pe trotuar și pe trasă mai era o mașină, era oprită și aceștia care au venit cu dânsa și l-a lovit și l-a pălit, erau beți și s-a ferit de mașină și a dat în băiat", a povestit mama copilului. 

Din cauza rănilor foarte grave, micuţul a fost transportat cu un elicopter la Institutul Mamei și Copilului din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Medicii fac tot posibilul pentru a salva viaţa copilului.

"Copilul are o contuzie cerebrală, rinichii sunt afectați și are fracturi de coaste. A suferit traume puternice, dar starea lui este stabilă", a spus medicul Tatiana Pasicovscaia

Șoferul care a provocat accidentul a fost reţinut pentru 72 de ore.

Potrivit poliției, este vorba despre un tânăr de 24 de ani, care conducea în stare de ebrietate.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la şapte ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu