Se tem să iasă noaptea din casă: Întuneric, guri de canalizare fără capace şi câini vagabonzi

Embed:

Gropi, guri de canalizare fără capace şi întuneric beznă. De asta au parte zeci de familii care locuiesc pe strada Gheorghe Madan din sectorul Râşcani al Capitalei. Oamenii spun că s-au adresat de nenumărate ori autorităţilor locale, însă, de fiecare dată s-au ales doar cu promisiuni.

Oamenii se plâng că a trecut mai bine de un an de când, pe strada Gheorghe Madan, nu au mai fost înlocuite becurile arse. Din acest motiv, lanterna a devenit un accesoriu obligatoriu.

Din cauza gropilor şi a gurilor de canalizare fără capac, o plimbare după lăsarea întunericului poate aduce multe neplăceri. "E foarte periculos, pentru că e întuneric şi găurile de canalizare sunt deschise, şi mai umblă şi câini vagabonzi", relatează locatarii.

Contactat de Publika TV, directorul Întreprinderii Municipale "LumTeh", Nicolae Vereşco, a declarat că nu este la curent cu situaţia de pe strada Gheorghe Madan, dar a promis că becurile vor fi instalate în regim de urgenţă. Iluminatul public lipseşte de pe zeci de străzi din Capitală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu