Se surpă asfaltul în Chişinău. O nouă gaură imensă a apărut pe strada Gheorghe Coşbuc din Capitală

O gaură imensă de pe strada Gheorghe Coșbuc din Capitală pune viaţa oamenilor în pericol. Este vorba despre o scurgere care a rămas descoperită. Oamenii care locuiesc în apropiere spun că puţul stă neacoperit de ceva încă din luna februarie. Responsabilii de la Exdrupo spun că au aflat de la noi despre această problemă şi că mâine şanţul va fi acoperit. 

Şoferii spun că îşi deteriorează cauciucurile şi jantele, asta pentru că se feresc de groapă şi ating bordura.

"E foarte periculoasă şi este de demult stă aici gaura aceasta şi nu întreprind nimic. Eu întotdeauna pe aici merg iată aşa, aleg partea asta şi o să vedeţi că fiecare alege partea aceasta ca să nu atingă maşina."

"Fiecare maşină aici se deteriorează vedeţi. Ce să mai povestesc aici totul este clar. Trebuie să repare."

Aşa cum la mai puţin de un metru depărtare se află şi o trecere de pietoni, oamenii care locuiesc în preajmă se plâng că odată cu înserarea aceasta devine pericol mai ales pentru copii.

"E groaznic, era iarnă încă îmi pare că februarie. Eu foarte des merg pe aici cu căruciorul şi într-o zi chiar am căzut cu piciorul în crăpătură. Aici a fost şi o creangă, două indicatoare şi aşa şi stau. Ne este frică când trecem că poate să se prăbuşească."

Reprezentanţii întreprinderii Exdrupo spun că nu au întreprins măsuri pentru că nimeni nu a sesizat despre această problemă. Dar, promit să remedieze problema.

"Acolo lipseşte un receptor de captare a apei fluviale. Mâine după masă o să fie instalat înapoi", a spus Sergiu Tomiţă, şef şantier "Exdrupo".

Totodată el a menţionat că muncitorii continuă să lucreze. Astăzi i-am găsit în timp ce plombau găurile de pe strada Cetatea Albă din sectorul Ciocana al Capitalei.

"Se lucrează şi pe Schinoasa, pe bulevardul Bogdan Voievod 6/4, pe Dosoftei şi Zadnipru 16/2. Avem circa cinci mii de metri pătraţi de porţiuni deteriorate. Practic 80 la sută le-am lichidat. Urmează în următoarele zile să le finisăm pe toate", a spus Sergiu Tomiţă, şef şantier "Exdrupo".

Reprezentanţii Exdrupo au îndemnat oamenii să îi anunţe atunci când observă găuri în asfalt sau probleme similare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu