Se jurau că nu consumă droguri: Trei tineri, depistați cu armă și substanțe narcotice asupra lor (VIDEO)

Se jură că nu consumă droguri, chiar dacă au fost prinși în flagrant. Vorbim despre trei indivizi surprinși de poliţişti cu substanțe narcotice și o armă pneumatică asupra lor.

Tinerii au fost observaţi de ofițerii unui echipaj mobil de reacționare operativă, exact în momentul când își pregăteau doza.

Unul dintre ei ţinea în mână un aparat artizanal predestinat consumului de droguri, iar altul o țigară făcută manual. Când s-au apropiat, oamenii legii au avut parte de o surpriză şi mai mare.

Până să fie conduşi la Inspectorat pentru audieri, suspecţii au fost luaţi la întrebări de către poliţişti. Indivizii nu s-au lăsat deloc intimidați şi au repetat întruna că presupusele substanţe narcotice nu le aparțin.

Unul dintre ei chiar a încercat să fugă. Tinerii au pretins că sunt nevinovați și în fața camerei de filmat.

Arma, substanța vegetală și aparatul artizanal predestinat consumului de droguri au fost ridicate de către poliţişti și vor fi supuse expertizei.

Suspecţii au câte 19 ani și sunt originari din orașul Bălți și Sângerei.

Pe numele lor a fost pornit un dosar penal pentru trafic de droguri, iar dacă vor fi declaraţi vinovaţi, ei riscă câte o amendă de pînă la 14 mii de lei, 150 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la un an de pușcărie.

Totodată, suspecții ar putea fi cercetați și pentru păstrare ilegală de arme.

Mai multe detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu