Se întorc ploile! Care vor fi maximele termice în următoarele zile

Vremea va fi determinată, mâine, de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, izolat ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla din nord slab la moderat.

La Briceni şi Soroca se vor înregistra 26 grade Celsius, în timp ce la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Chişinău şi Leova vor fi 29 de grade, iar la Tiraspol se vor înregistra 30 de grade. La Comrat și Cahul, maxima termică va urca până la 31 de grade Celsius.

În următoarele zile, vremea va fi ploioasă. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 32 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 18 grade.

Vremea va fi variabilă şi pe unele plaje. La Constanţa şi Odesa se aşteaptă 26 de grade. La Varna termometrele vor indica 17 grade, în timp ce la Budva şi Barcelona mercurul din termometre va indica 27 de grade.

În staţiunea Antalya din Turcia sunt prognozate până la 27 de grade Celsius, iar la Nisa se va înregistra cu un grad mai mult. Pe litoralul egiptean soarele va străluci din plin şi vor fi până la 38 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu