Se încing spiritele în interiorul blocului ACUM. Andrei Năstase i-a cerut public lui Mihai Popşoi să nu-i facă agenda

Embed:

Se încing spiritele în interiorul blocului "ACUM". Deputatul PAS, Mihai Popşoi anunţă că liderul PPDA, Andrei Năstase, este candidatul comun al celor două formaţiuni pentru şefia Capitalei. Mesajul l-a cam scos din sărite pe Năstase care i-a dat o replică tăioasă colegului de Bloc. 

Deputatul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Mihai Popşoi, declara, ieri, pentru Sputnik că PAS şi PPDA au ajuns la un numitor comun privind candidatul pentru Primăria Chişinău la alegerile locale din toamnă. Potrivit acestuia, propunerea celor două componente ale Blocului nu reprezintă o surpriză, acesta fiind Andrei Năstase. Mai mult, deputatul dă asigurări că Năstase se bucură de tot sprijinul din partea PAS şi PPDA. 

De cealaltă parte, lui Andrei Năstase nu i-a plăcut că anunţul a fost făcut fără să existe o decizie oficială în acest sens: "Domnul Popuşoi nu poate să-mi facă nici mie şi nimănui din blocului ACUM, agenda. Deocamdată sunt primar ales al Chişinăului.", a răspuns Năstase. 

PUBLIKA.MD aminteşte că Andrei Năstase şi Mihai Popşoi s-au mai aflat în opoziţie. În iunie, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a votat o rezoluţie, care i-a permis Rusiei să revină în această instituţie. Atunci, Republica Moldova a fost reprezentată de către patru membri. Este vorba de Andrei Năstase, Vlad Bătrîncea, Mihai Popșoi, Doina Gherman. Pentru revenirea delegației ruse au votat 2 reprezentanți - Năstase și Bătrîncea, iar Popșoi a votat împotrivă.

Lasă un comentariu