Se filmează un nou sezon pentru serialul Game of Thrones. Filmul va apărea în 2019

Embed:
Fanii "Urzeala Tronurilor" trebuie să-şi păstreze răbdarea până la lansarea celui de-al optulea sezon al serialului. Actrița Sophie Turner, care joacă rolul Sansei, a declarat că noi episoade vor fi difuzate abia în 2019. Artista a mai adăugat că filmările pentru noul sezon au început în octombrie şi că producţia e gata în proporţie de zece la sută.

"Urzeala Tronurilor" este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria "Cântec de gheaţă şi foc". Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. "Urzeala tronurilor" a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 de premii Emmy.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu