SE FACE MORT ÎN PĂPUŞOI! Andrei Năstase nu cunoştea că fratele său, Vasile, va candida la Parlamentare

Embed:

Andrei Năstase susţine că membrii ACUM l-au înaintat pe fratele său, Vasile Năstase, drept candidat pentru alegerile noi parlamentare în circumscripţia 33, fără ca să-l anunţe. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la postul N4.

"Nu prea m-au întrebat colegii mei părerea mea. M-am pomenit că după mai multe analize făcute asupra unor candidaţi, printre care nu era fratele meu, şi eram în dificultate cu cine mergem. Cineva cu care voiam să mergem a spus că rămâne în oraşul lui că vrea să candideze acolo. Colegii mei la Parlament au decis. S-au întrunit acolo au venit cu această propunere și m-au pus în fața faptului împlinit.", a declarat Năstase. 

Vasile Năstase nu ne-a răspuns la telefon pentru a preciza dacă şi-a consultat fratele înainte să-şi dea acordul pentru a candida la parlamentare.

PUBLIKA.MD aminteşte că Vasile, fratele lui Andrei Năstase, este jurnalist de meserie şi până recent a fost moderatorul unei emisiuni la postul Jurnal TV, asociat cu Platformei "Demnitate și Adevăr" şi care i-ar aparţine naşului de cununie a lui Andrei Năstase, Victor Ţopa.

Vasile Năstase a devenit cunoscut publicului pentru ieșirile sale violente. În 2006, când guvernarea comunistă a preluat controlul asupra Euro TV, Vasile Năstase a bruscat-o pe Valentina Cușnir, care atunci era deputat.

Lasă un comentariu