Se dezumflă protestul inițiat de unioniști și Partidul DA (FOTO)

Embed:

Protestul unioniștilor și al Partidului Demnitate și Adevăr al mafioților Țopa, față de rezultatele alegerilor prezidențiale, s-a stins.

După ce ieri câteva sute de tineri unioniști și reprezentanți ai Partidului DA au manifestat pe străzile Capitalei, astăzi s-au adunat la un nou protest doar câteva zeci de oameni. 

După ce au scandat în fața sediilor mai multor ambasade străine, aceștea au anunțat că pun capăt protestelor până la decizia Curții Constituționale referitoare la validarea mandatului de șef al statului:

"Un fel de protest să facem".

"Ce credeți că ne vor duce, unde? Nu ne vor duce, unde au dus mutul iapa și surdul roata".

Și astăzi protestatarii au purtat drapele ale Republicii Moldova și României, după ce luni au scandat mesaje unioniste.

Acțiunea nu a fost pe placul mai multor locuitori ai Capitalei, aflați în trecere pe lângă protestatari.

"Nu vor schimba nimic spre bine. Alegeri nu ne mai trebuie".

"Cui trebuiesc aceste proteste? Noi ne conformăm Constituției. Dacă până cum nu au fost anulate rezultatele, pentru ce aceste proteste?"

"Și atâtea proteste și proteste. Trebuie să fie și bineu nu doar proteste. Ce protestează atâta degeaba? Împotriva cui protestează?"

La protestul de luni au participat și reprezentanții Partidului Demnitate și Adevăr, inclusiv fratele liderului formațiunii, Vasile Năstase și Valentin Dolganiuc.

Reprezentanții formațiunii mafioților Țopa reclamă fraudarea alegerilor și protestează activ inclusiv pe rețelele de socializare. Amintim că după eșecul Maiei Sandu în alegeri, vicepreședintele Partidului DA, Liviu Vovc, dar și un alt activist al formațiunii, Alexandru Cozer, au criticat dur acțiunile atât ale Maiei Sandu, dar și a reprezentanților organizațiilor teritoriale ale Partidului Acțiune și Solidaritate. La alegerile prezidențiale de duminică au fost câștigate de socialistul Igor Dodon pentru care au votat peste 52 la sută din alegători.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu